Eindhoven Computers

Onze diensten

De computer niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Helaas ook de ergernissen die regelmatig hiermee gepaard gaan? Uw computer start steeds langzamer op of CD’s  branden duurt steeds langer? Wij houden ons dagelijks bezig met het verhelpen van uiteenlopende ICT vraagstukken. Dus geen vraag is voor ons gek of te moeilijk.

Advies

Welke PC kan ik nu het beste aanschaffen? Hoe voorkom ik dat de kinderen bepaalde sites bezoeken.  Allemaal vragen waar Eindhoven Computers u  deskundig advies bij kan geven.

Carry-in reparatie » computers en laptops

Start uw computer niet op, dan kan dit aan de hardware liggen. Vaak is het vervangen van defecte onderdelen van uw computer of notebook de oplossing. Standaard onderdelen die wij niet op voorraad hebben kunnen we binnen 24uur in huis hebben. Pc en laptops aangeleverd in de vestiging kunnen in de meeste gevallen binnen 24uur gerepareerd weer worden opgehaald.

PC up to date maken

Wordt uw pc intensiever gebruikt en blijkt dat u te weinig geheugen heeft? Upgrading en uitbreiding van uw computer is zo gedaan door onze vakmensen. Extra geheugen inbouwen of een speciale DVD brander zodat u de vakantiefilm op DVD kunt branden? Wij hebben een groot assortiment computer onderdelen in de winkel mocht u het zelf kunnen en willen vervangen. Uiteraard kunnen we het voor u bestellen en hebben het binnen 24 uur in huis. Vergeet niet dat we ook zaterdag open zijn tot 18:00 uur.

Beveiliging

Virussen kunnen uiteenlopende storingen veroorzaken. Het is verstandig om uw pc goed te beveiligen met een antivirus programma die regelmatig geüpdate wordt. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij het afschermen van toegang tot bepaalde websites. Heeft u liever dat menl helemaal niet op het internet kan? In een mum van tijd kunnen we dit voor u realiseren.

Installatie aan huis of kantoor

Indien wij er niet uitkomen in onze vestiging aan de Jericholaan 14, kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten voor een bezoek bij u thuis.

Aanleggen van (draadloze) internet/netwerken

Hebt  u thuis meerdere Pc’s met maar 1 printer? Door het installeren van een netwerk kan iedereen vanuit zijn eigen werkplek printen. Hebt u geen ruimte meer op de harde schijf van uw pc maar wel op een andere pc in huis? Wij lossen het binnen een mum van tijd voor u op.

Mail ons uw wensen door en wij zorgen voor de rest.

Neem direct contact »

 

24/7 hours

 

Services

  • verhelpen van opstartproblemen
  • verhelpen van hardwareproblemen
  • verhelpen van softwareproblemen
  • verhelpen van alle voorkomende internet en/of e-mail problemen
  • installatie en beveiliging van draadloos internet (kabel , ADSL alsook glasvezel)
  • verwijderen van virussen en/of spyware
  • opschonen en sneller maken van uw systeem
  • upgraden van uw systeem
  • overzetten van bestanden oud systeem naar nieuw systeem